Vakmanschap met oog voor detail!

HOME   PARTICULIEREN   BEDRIJVEN   OVER ONS   CONTACT

Bouwbedrijf J.Akkermans Bouw in Bladel heeft heel veel expertise in huis en kan u als particulier ook helpen bij kleine klussen tot hele grote verbouwingen. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouwing, een aanbouw, renovatie, het leggen van vloeren, het maken van lambriseringen tot het maken van erfafscheidingen. Wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat uw wensen, plannen voor uw woning, garage, werkruimte, schuttingen of interieur worden verwezenlijkt. Uw woongenot komt bij ons op de eerste plaatst.

Ook denkt J.Akkermans Bouw graag met u mee zodat u in uw bestaande woning prettig kunt blijven wonen. Wij kunnen uw woning renoveren zodat deze weer het juiste wooncomfort biedt, energiezuinig is en het belangrijkst; waardevaster wordt. Een goed onderhouden woning verkoopt eenmaal veel sneller en tegen een hogere verkoopprijs. Dit geldt zeker in de huidige crisistijd. Ook kunnen wij uw helpen met creëren van werkruimte in huis of om huis. Dit kan een kantoor zijn, een garage of atelier waar uw workshops geeft.

Door verschillende omstandigheden is het mogelijk dat uw vertrouwde woning niet meer voldoet aan uw wensen, toekomstige behoeften. Wij willen er voor zorgen dat u zolang mogelijk prettig en comfortabel in uw eigen woning kunt blijven wonen.

Uw woning waar u al heel veel jaren met plezier woont en het liefst wilt blijven wonen. Een woning naast hele fijne buren, in een gezellige buurt waar iedereen elkaar kent en voor elkaar klaar staat. Een woning met een leuke tuin, een woning waar de kinderen zijn opgegroeid en waar de kleinkinderen fijn kunnen spelen. Zo'n woning wilt u niet verlaten en daarbij kunnen wij u helpen.

Zo kunnen we uw woning zo veel mogelijk onderhoudsarm maken zodat u op uw "oude" dag veel minder tijd kwijt bent aan u woning. Tijd die u beter aan leukere dingen kunt besteden. Natuurlijk kunt u het onderhoud van uw woning ook aan ons uitbesteden. U kunt ons per dagdeel inhuren.

Mocht u wensen hebben om gelijkvloers te wonen en te slapen dan gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn. Waar mogelijk proberen we dit in een bestaande woning te realiseren of anders in een aparte aanbouw. Veel woningen zijn hiervoor geschikt en het is vaak goedkoper dan het huis te verkopen en over te stappen op een dure seniorenwoning of appartement. Een woning waar u vaak geen emotionele binding mee heeft.

Neem contact met ons op want wij denken graag met u mee. Graag nemen we met u de verschillende mogelijkheden, ideeën door. U hoeft dus niet alleen en opnieuw het wiel uit te vinden maar we vinden dit samen met u uit. Door onze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd dat uw wiel goed gespaakt wordt. Op onze vakmanschap kunt u rekenen. Vele klanten in de Kempen zijn u reeds voorgegaan. Referenties zijn op aanvraag beschikbaar.

Waarmee zijn we onze klanten van dienst geweest?  U treft hier slechts een klein gedeelte aan van de verschillende kleine klussen en grote projecten die we voor onze klanten hebben gerealiseerd.
 

J. Akkermans Bouw kan u als particulier op verschillende manieren van dienst zijn;
klik op onderstaande aandachtsgebieden en kijk wat we voor onze klanten hebben kunnen betekenen.

U treft daar foto's en beschrijvingen aan van de verschillende grote en kleine projecten, klussen die we in de Kempen (Eersel, Bladel, Reusel, Duizel, Hapert) hebben gerealiseerd.

Ga naar:
Nieuwbouw
Aanbouw
Renovatie van uw woning, garage of ...

Verbouwing zolder
Erfafscheidingen, schuttingen
Timmerwerk
Vloeren leggen

 

Plannen voor verbouwingen, renovatie?
Doe het dit jaar nog!

 

Waarom?
Woensdag 13 februari 2013 is het woonakkoord tot stand gekomen. Hierin staan maatregelen die het voor u nog aantrekkelijker maken om met uw huis aan de slag te gaan.

*Er komt een btw-verlaging van 21 naar 6 procent voor verbouwingen en renovatiewerken in de bestaande bouw gedurende een jaar en dat gaat volgende maand (maart) al in.

*Er komt een investeringsfonds voor energiebesparende maatregelen van 150 miljoen. Zowel verhuurders als woningbezitters kunnen hier uit putten. Het fonds wordt aangevuld met middelen uit de markt tot 600 miljoen.

Zo vallen uw plannen goedkoper uit!

Zodra er meer details bekend zijn over deze onderwerpen uit het woonakkoord zullen wij die op deze site plaatsen.


 


 
Nieuwbouw: Project in Reusel Nieuwbouw gerealiseerd in Reusell
Loopt u met nieuwbouwplannen rond en bent u op zoek naar een goed, betrouwbaar bouwbedrijf, aannemer! Stop dan met zoeken en neem contact met J. Akkermans Bouw op.

J.Akkermans Bouw heeft de juiste vakbekwaamheid in huis voor uw nieuwbouw. Wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat we uw nieuwbouwplan uitvoeren zoals u dat van een deskundige aannemer mag verwachten.

J. Akkermans Bouw gaat voor kwaliteit, perfectie en zal een eindresultaat opleveren waar u, net als de andere klanten, zeer tevreden over zult zijn.

We weten ook dat voor de meeste mensen het bouwen van een nieuwe woning geen dagelijkse kost is. Het brengt een hoop regelwerk en stress met zich mee.

J. Akkermans Bouw kan u hierbij helpen. Wij coördineren de bouwactiviteiten en schakelen de verschillen specialisten in.
Wij zijn voor u het aanspreekpunt in het gehele bouwproces.

In de loop der jaren hebben verschillende nieuwbouw woningen opgeleverd in verschillende stijlen. Van modern tot jaren 30 stijl, met veel siermetselwerk of juist heel strak.

Heeft u nieuwbouwplannen en wilt u graag vooraf weten wat hiervoor de kosten zijn? Neem dan contact met ons op.
Wij stellen snel en vrijblijvend een offerte voor u op.

 

   
Aanbouw: Projecten in Eersel en Bladel  
  Aanbouw gerealiseerd in Eersel
Deze klanten in Eersel wilden hun vrijstaande woning uitbreiden met een aanbouw om zo meer speelruimte te creëren voor hun 3 kinderen. Tijdens het bespreken van de bouwplannen hebben we extra functionaliteit aan deze ruimte toegevoegd.

Nu is er een hele ruime speelkamer gerealiseerd met een TV-hoek voor de kinderen die in de toekomst eenvoudig omgebouwd kan worden naar een slaapkamer met badkamer. Hier is in de verbouwing al rekening mee gehouden.

In de aanbouw zijn tuindeuren aangebracht alsmede schuifdeuren richting de woonkamer. Vanaf de aanbouw is er richting de bijkeuken een terrasoverkapping gemaakt.

Door de grote tuindeuren, 3 raamkozijnen en verschillende glazen bouwstenen is er in deze aanbouw veel lichtinval.

 

   
  Aanbouw gerealiseerd in Bladel
Deze klanten in Bladel wilden hun woning flink uitbreiden om zowel op de begane grond alsook op de eerste verdieping extra ruimte te realiseren.

De extra ruimte op de begane grond is nu in gebruik als garage.
Op de eerste verdieping is de extra ruimte gebruikt voor een  slaapkamer en badkamer.

Bij deze grootschalige verbouwing is rekening gehouden met de stijl van de bestaande woning.  Door gebruik van dezelfde kleur bakstenen oogt het huis na deze grootschalige verbouwing als één geheel en valt het niet uit toon met de andere gelijkwaardige huizen in dezelfde straat.

Binnenkort verschijnen van deze verbouwing in Bladel nog een paar foto's van het eindresultaat.
 

   
Verbouwing zolder  
   
Wij kunnen ervoor zorgen dat uw zolder een extra studieruimte, slaapkamer, hobbykamer of leefruimte wordt. Dit kan op verschillende manieren. Je kunt je zolder voorzien van een dakkapel of een BASkapel voor het creëren van meer leefruimte en veel licht.

De BASkapel is een prachtig alternatief voor de dakkapel. Meestal goedkoper en in bijna alle gevallen vergunningsvrij. Een ander voordeel van de BASkapel is de schuine ligging van de VELUX dakramen, hierdoor is de lichtinval veel groter is dan bij een dakkapel. De BASkapel wordt in 1 dag geplaatst.

 

Bij een klant in Bladel is een BASkapel geplaatst. Vervolgens is de zolder netjes afgetimmerd, zijn er spotjes en contactdozen geplaatst. Ook is de zolderkamer voorzien van schuifkasten aan zowel de linker- als rechterkant.

De zolder is nu een extra kamer geworden met meer leefruimte, veel opbergruimte en heel veel lichtinval.

Wilt u ook zo'n prachtig verbouwde zolder. Neem dan contact met ons op om na te gaan wat de mogelijkheden zijn.
 
   
Renovatie van uw woning, garage of ...  
  Renovatie garage; metselwerk, plaatsen raamkozijnen, deur.
J. Akkermans Bouw wordt geregeld gevraagd voor verschillende renovatie klussen en projecten bij particulieren.

Bij de renovatie maken we gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen zodat het te renoveren object nog veel jaren zorgeloos meegaat

Na een renovatie van uw woning, garage, schuur, carport, schutting ziet deze er weer als nieuw uit. U maar ook anderen zullen versteld zijn van de resultaten en verschillende renovatie mogelijkheden. Wij denken graag mee met u en vergeten daarbij niet uw budget.

Ook voor het plaatsen, afstellen van nieuwe buitendeuren kunt u ons inschakelen. Hetzelfde geldt voor het vernieuwen van uw schutting, carport of dak. Neem vrijblijvend contact met ons; wij renoveren veel, van klein tot groot.Teveel om hier allemaal te vermelden.

 

   
Renovatie buitendeuren Renovatie Carport
Bij deze woningen zijn nieuwe buitendeuren geplaatst.
De inbraakveiligheid is hierdoor weer toegenomen.
   
Erfafscheidingen, schuttingen  
   
Timmerwerk  
   
Vloeren leggen Houten vloeren, laminaat, plinten
   


 

 - Nieuwbouw - Verbouw - Aanbouw - Renovatie - Onderhoud - Woningen - Garages - Bedrijfspanden - Metselwerk - Timmerwerk - Advies - Begeleiding -
Design: ILLV