Vakmanschap met oog voor detail!

HOME   PARTICULIEREN   BEDRIJVEN   OVER ONS   CONTACT

Bouwbedrijf J.Akkermans Bouw in Bladel heeft veel deskundigheid in huis waarmee we ook bedrijven heel goed van dienst kunnen zijn. Is uw bedrijf uit zijn "jasje" gegroeid en loopt u met verbouwplannen, nieuwbouwplannen rond of moet uw bedrijfspand, winkel gerenoveerd, vernieuwd worden neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw plannen te bespreken.

We weten dan elk project om een andere benadering vraagt, daarom geven wij u graag advies op maat. Advies over nieuwbouw, verbouwing, renovatie en de inrichting van uw showroom, winkelpand, horecapand.

Als u voor Bouwbedrijf J.Akkermans Bouw kiest bent u verzekerd van een goede goede co√∂rdinatie en juiste planning. Dit vinden we belangrijk want vertraging betekend vaak omzetverlies.  Wij zorgen er dus voor dat alles op tijd wordt opgeleverd binnen het afgesproken budget. U kunt op ons rekenen!

We zijn pas tevreden op ons werk als u trots bent op het eindresultaat. Hiervoor zetten wij ons graag voor de volle 100%. Deze instellingen vinden wij de allernormaalste zaak van de wereld. Net als u gaan we service, kwaliteit en vakmanschap.

Onderhoudsdienst en klusdienst
Wist u dat voor bedrijven, (semi)overheid ook een onderhouds- en klusdienst hebben? Ook voor kleine klussen, onderhoud binnen uw bedrijf kunt u een beroep op ons doen. U huurt ons dan in voor een halve dagdeel (4 uur) of een hele dagdeel (8 uur). Gedurende die periode werken wij zaken af die op uw (onderhouds)lijst staan.

Dit kunnen o.a. (herstel)werkzaamheden zijn op het gebied van vloeren (hout, laminaat), kozijnen, deuren, plinten, trap en/of kleine klussen die uitgevoerd moeten voor uw kantine, opbergruimten, kantoor of .....
We zorgen ervoor wat kapot is vervangen of hersteld wordt zodat uw klant, uzelf en/of uw personeel hiervan zich niet meer hoeft te storen.

Heeft u kleine klussen die maar blijven liggen!
Schakel dan de Onderhoudsdienst en klusdienst van J.Akkermans Bouw in.
 

J. Akkermans Bouw kan ook voor u als bedrijf op verschillende manieren van dienst zijn.

Ga naar:
Onderhoudsdienst en klusdienst
Verbouwen, aanbouw
Showroom, winkelinrichting

U treft er foto's en beschrijvingen aan van de verschillende grote en kleine projecten, klussen die we in de Kempen (Eersel, Hapert) hebben gerealiseerd.

Plannen voor verbouwingen, renovatie?
Doe het dit jaar nog!

 

Waarom?
Woensdag 13 februari 2013 is het woonakkoord tot stand gekomen. Hierin staan maatregelen die het voor u nog aantrekkelijker maken om met uw huis aan de slag te gaan.

*Er komt een btw-verlaging van 21 naar 6 procent voor verbouwingen en renovatiewerken in de bestaande bouw gedurende een jaar en dat gaat volgende maand (maart) al in.

*Er komt een investeringsfonds voor energiebesparende maatregelen van 150 miljoen. Zowel verhuurders als woningbezitters kunnen hier uit putten. Het fonds wordt aangevuld met middelen uit de markt tot 600 miljoen.

Zo vallen uw plannen goedkoper uit!

Zodra er meer details bekend zijn over deze onderwerpen uit het woonakkoord zullen wij die op deze site plaatsen.

 


 
Verbouwen, aanbouw Verbouwing Kolsters Metaal in Hapert

Voor Kolsters Metaal in Hapert is in hun bedrijfshal een kantoor, kantine met W.C. gerealiseerd.

Hierbij is gebruik gemaakt van kalkzandsteen vellingblokken met tweezijdig schoonwerk uitvoering. Kalkzandsteen vellingblokken zijn geschikt voor binnenmuren in dragende en niet dragende wandconstructies.

Het gebruik van Kalkzandsteen vellingblokken (gelijmd) voor deze verbouwing werkt goed. Het is solide, de verbouwing is snel gerealiseerd en al meteen afgewerkt dankzijde tweezijdig schoonwerk uitvoering.

Kolsters Metaal is gevestigd aan Verbindingsweg 14, 5527 AM in  Hapert en is actief in Al sinds 1998 is Kolsters Metaal actief in de fijnmechanische metaalbewerking.

   
Showroom, winkelinrichting Showrroom Fietsland.Com in Eersel

Voor Fietsland.com in Eersel hebben we veranderingen doorgevoerd in hun showroom.

Zo is ondermeer de decoratiewand in de showroom vernieuwd.
Deze wand  is nu gepotdekseld in Lariks ongekantrechte fijnbezaagde planken wat een sfeersvolle en natuurlijke uitstraling geeft. Er is gekozen voor Larikshout omdat het duurzaam, watervast en sterk is. Het wordt onder andere gebruikt als bouwhout voor zowel binnen als buiten.

De mountainbikes komen in de vernieuwde showroom beter tot hun recht. Wilt u ook de vernieuwde showroom bezoeken? U kunt hiervoor terecht bij Fietsland, Dijk 40a, 5521 AZ in Eersel.
 

   


 

 - Nieuwbouw - Verbouw - Aanbouw - Renovatie - Onderhoud - Woningen - Garages - Bedrijfspanden - Metselwerk - Timmerwerk - Advies - Begeleiding -
Design: ILLV