Vakmanschap met oog voor detail!

HOME   PARTICULIEREN   BEDRIJVEN   OVER ONS   CONTACT


Akkermans Bouw: voor een solide bouw

Akkermans Bouw is een nieuwe speler op de markt van de aannemers.
Jos Akkermans noemt zichzelf de metselaar die kan timmeren en de timmerman die kan metselen.
Multidisciplinair dus. Daar plukt u als klant de vruchten van, want alles wat u voor een verbouwing nodig heeft, heeft Jos in huis.


Nederlands kampioen
Jos Akkermans is opgeleid als timmerman en metselaar.“Dat was  zo vroeger op de lts nog, dan kreeg je een aantal uur timmeren en daarnaast nog een paar uur metselen. Omdat ik allebei de disciplines leuk vond, heb ik na mijn examen nog een jaar extra metselen gedaan.” Een opleiding die hem geen windeieren heeft gelegd, want in dat jaar werd hij Nederlands kampioen metselen. “Ik was er hartstikke trots op”, vertelt Jos.
“Het is niet zo dat ik dáárdoor nu nog steeds werk heb, maar in die tijd was het toch heel wat.” Na de lts heeft Jos Akkermans tien jaar voor een bouwbedrijf gewerkt, met veel plezier. Door de beperkte omvang heeft Jos zich hier kunnen ontwikkelen tot allrounder. “Totdat ik acht jaar geleden dacht dat het tijd was voor iets anders. Maar altijd bleef de bouw trekken. En toen ik thuis met een grote verbouwing begon wist ik het weer zeker: ik wil terug de bouw in.” Een bouwvakker met bezieling dus.

Naamsbekendheid
Veel mensen kennen Jos nog uit de tijd dat hij bij het bouwbedrijf werkte. “Ik merk steeds vaker dat mensen mij nog kennen uit die tijd. Ik krijg vaak te horen: ‘Ben je weer terug in de bouw, dat had ik moeten weten’. Vandaar dat ik dit artikel graag wil, om te laten weten dat ik weer beschikbaar ben voor de bouw.” Jos beperkt zich niet tot kleine verbouwingen. “Alles is mogelijk, ik werk vaak samen met een oud-collega die ook ooit voor zichzelf begonnen is. Samen kunnen we grote klussen aan.” Dat bewijst de verbouwing aan zijn eigen huis wel: een groot stuk aan de kamer en een grondige verbouwing van de bovenverdieping. Zijn echtgenote Inge merkt op: “Wat mij opvalt is dat Jos zo netjes werkt. Meestal staat alles op zijn kop met een verbouwing, maar dat valt hier alles mee. Ik zag ertegenop toen Jos voor zichzelf begon, want ik weet ook dat dan een eigen verbouwing altijd als laatste aan de beurt is. Maar tot nu toe gaat de verbouwing thuis ook voorvarend verder.”

Particulier en zakelijk
Nieuwbouw, aan- of verbouw: voor alles heeft Jos de juiste vakbekwaamheid in huis. “Ik werk zowel voor de particulier als voor de zakelijke markt”, legt Jos uit. “Er zijn een aantal aannemers die geen vast personeel meer in dienst hebben, maar uitsluitend werken met zzp’ers. Voor hen ben ik ook beschikbaar. Samen met m’n vaste kameraad of alleen. Zo houden we elkaar aan het werk.”

 

Afspraak is afspraak
Jos Akkermans is heel flexibel. “Ik stel de klant voorop, ik denk mee, ik adviseer graag en voer het uit, maar de uiteindelijke beslissingen liggen bij de klant. Klanten kunnen me per uur inhuren of ik kan een klus aannemen voor een vooraf afgesproken prijs. Dat is per karwei verschillend. Ik zal altijd proberen de klant een passend advies te geven. Offertes en adviezen zijn altijd gratis en vrijblijvend.”

Voor Jos is één regel heel belangrijk: afspraak is afspraak. “Als ik een tijd afspreek met de mensen, dan houd ik me daaraan. Verbouwen is niet zomaar iets, daar komt een hoop emotie bij kijken. Als mensen dan niet op de uitvoerder kunnen vertrouwen, dan loopt alles fout.” Duidelijke taal van de vakman.

Contact
Akkermans Bouw werkt vanuit huis aan de Tollenslaan 8 in
Bladel. Op deze website vindt u meer Contactinformatie.

    Deze tekst is als Advertorial gepubliceerd in De Uitstraling (2010-2)
 

Akkermans Bouwbedrijf: omdat u voor uw huis en uw bedrijf alleen het beste wilt!
 

 - Nieuwbouw - Verbouw - Aanbouw - Renovatie - Onderhoud - Woningen - Garages - Bedrijfspanden - Metselwerk - Timmerwerk - Advies - Begeleiding -
Design: ILLV